feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

Comuna Feleacu va rămâne fără firmă de deszăpezire? Licitație anulată din lipsă de oferte!

Primăria comunei Feleacu a lansat o licitație pentru desăpezirea drumurilor din comună, însă aceasta a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere a ofertelor nu au existat ofertanți înscriși.

„Comuna Florești a lansat licitația pentru contractarea serviciilor de salubritate privind curățarea zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau de îngheț pe raza Comunei Feleacu. Ofertanții au obligația să asigure materiale antiderapante și utilaje pentru deszăpezirea drumurilor publice din administrarea comunei Feleacu. Constrângerile autorității contractate sunt date de faptul că sezonul de iarnă începe și nu are un contractant pentru asigurarea serviciilor de deszapezire. Serviciile care sunt necesare a fi prestate sunt servicii de deszăpezire și de aprovizionare cu materiale pentru combaterea poleiului”, menționează Primăria Feleacu în descrierea contractului.

Valoare estimată a contractului este de 1.559.400 lei, iar contractul ar urma să fie încheiat pe o perioadă de patru ani.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *