feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

Eroii felecani au fost cinstiți cu prilejul Zilei Armatei României

Eroii felecani sunt cinstiți cu prilejul Zilei Armatei României. La invitația domnului primar Costea Gabriel Victor, doamna prefect Irina Munteanu a transmis în cadrul ceremoniei militar-religioase, care s-a desfășurat la Monumentul Eroilor Feleacu, următorul mesaj:

„Astăzi, ne găsim adunați în acest loc sacru, de Ziua Armatei Române, pentru a le aduce un omagiu sincer și profund ostașilor noștri români. Suntem înconjurați de vitejia și demnitatea care îi caracterizează pe cei care au luptat cu curaj și onoare pentru țara noastră.

Privim la steagul nostru tricolor care flutură mândru și înțelegem că fiecare culoare, fiecare fibră, este îmbibată cu spiritul și jertfa lor. Ei trăiesc în fiecare albastru ceresc, în fiecare galben aurit și în fiecare roșu aprins al drapelului național.

Astăzi, la această ceremonie militară și religioasă deopotrivă, ne unim inimile pentru a le mulțumi. Fiecare rugăciune, fiecare gând de recunoștință se înalță pentru a le onora memoria. În tăcerea lor profundă, auzim ecoul victoriilor și a sacrificiului lor.

Voi, stimați felecani sunteți moștenitorii unui loc încărcat de curaj, onoare și dăruire. Pe aceste meleaguri clujene, umbrite de memoria ostașilor, ne îmbrățișăm datoria sacră de a construi o țară care să reflecte măreția și nobila lor luptă. O Românie puternică, liberă și demnă.

În această zi, în care sărbătorim Ziua Armatei Române le mulțumim cu umilință și recunoștință ostașilor noștri, și ne întărim angajamentul de a ne onora istoria și de a ne îndrepta cu speranță și determinare către viitor. La mulți ani, Armata Română! Eternă recunoștință, eroilor noștri!” a declarat la ceremonie, Prefectul Clujului, Irina Munteanu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *