feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

Gabriel Costea: Finalizam procedura de achizitie pentru asfaltarea a 7 km de drumuri in Feleacu

Primarul din Feleacu, Gabriel Costea, a anuntat astazi ca este aproape sa finalizeze procedura de achizitie pentru asfaltarea a 7 km de drumuri in satul Feleacu.

„Reusim sa finalizam procedura de achizitie pentru asfaltarea a 7 km de drumuri in satul Feleacu si sa incepem lucrarile de asfaltare a acestor drumuri in aceasta luna. Am avut si “hopuri” in cadrul procedurii, deoarece doua societati au formulat contestatii la licitatie, insa acestea au fost respinse de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor.

Este un proiect pe care l-am demarat inca de la inceputul pandemiei, cu incercari pe masura, insa depasite toate cu brio. In etapele de proiectare am avut parte de anumite provocari in obtinerea unor avize, in special cele de la nationale, totodata nu a fost simpla nici asigurarea finantarii pentru ele.

Insa, toate obstacolele au fost depasite si din aceasta luna incep lucrarile de asfaltare a 12 drumuri, lungimile totale a acestor drumuri insumand 7 km. Executia lor este planificata pentru urmatorii 2 ani.

Tot la capitolul asfaltari drumuri, de data aceasta in Valcele si Saradis, va anunt ca avem in procedura de licitatie un lot de 2,2 km. In momentul de fata se parcurge etapa de evaluare a ofertelor. In aceasta luna finalizam licitatia si pentru aceasta lucrare, iar daca nu o sa avem contestatii dorim sa demaram lucrarile de asfaltare la aceste drumuri, in vara aceasta.

Asadar prin aceste proiecte amintite mai sus o sa asfaltam in urmatorii 2 ani aproape 10 km drumuri” a anuntat Costea.

Loading

3 thoughts on “Gabriel Costea: Finalizam procedura de achizitie pentru asfaltarea a 7 km de drumuri in Feleacu

  1. Felicitari domnule primar pentru asfaltarea a 7 km de drumuri pe care va veti concentra in urmatorii doi ani. Este un eveniment mare si ma bucur foarte mult pentru aceasta realizare. Sunt convins ca acest lucru se va resimti pozitiv in viata de zi cu zi a tuturor cetatenilor din Feleacu si ii va aduce in aproape un pas mai aproape de un nivel de trai mai bun. Va uram mult succes!

  2. Felicitari Primarului Gabriel Costea pentru angajamentul si dedicarea acordata acestor proiecte de a asfalta drumurile din Feleacu, Valcele si Saradis, si pentru faptul ca a depasit toate problemele si „hopurile” intampinate in decursul acestor proiecte! Astfel de investitii sunt necesare si imbunatatesc calitatea vietii cetatenilor.

  3. Felicitari Primarului Gabriel Costea pentru imensa implicare in executarea acestor proiecte si pentru rezultatele obtinute cu multa angajare si ambitie! Datorita dumneavoastra comunitatea din Feleacu va avea drumuri mai bine asfaltate si siguranta va fi mult sporita. Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *