feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

Gabriel Costea anunță noi contracte de finantare de aproape 1 milion euro!

Primarul din Feleacu, Gabriel Costea, a anunțat recent noi contracte de finantare de aproape 1 milion euro!

„Am semnat, la Bucuresti, alte 2 contracte de finantare prin PNRR, Componenta 10-Fondul Local, prin care obtinem finantare pentru urmatoarele obiective:

  1. Investitii in infrastructura Tic in comuna Feleacu in valoare de 626.631,65 lei. Aceasta investitie consta in achizitionarea unui sistem informatic integrat care sa usureze circulatia informatiei in scopul eficientizarii procesului decizional de la nivelul autoritatii publice locale si programe pentru digitalizarea scolilor.
  2. Investitii in infrastructura ITS in comuna Feleacu 1.275.875,23 lei.Investitia propusa consta in montarea de camere de supraveghere care au si rolul de a verifica depasirile de tonaj.
  3. A-3-a finantare obtinuta este pentru proiectul „Reabilitare termica la Scoala Gimnaziala “Stefan Micle” finantare in valoare de 2.699.442,39 lei obtinuta de la Administratia Fondului de Mediu, proiect despre care va informam acum un an, la momentul depunerii cererii de finantare( https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=268567608602552&id=100063479440920 )

La momentul la care incepem implementarea acestor proiecte o sa revin cu o detaliere despre tot ce inseamna aceste proiecte.

Tot la Guvern am purtat discutii cu domnul Mircea Abrudean, sef al Cancelariei Prim-Ministrului, cu rang de ministru, despre proiectele pe care le avem in derulare in comuna noastra precum si despre problemele cu care ne confruntam in administratia publica locala” a anunțat Costea.

Loading

1 thought on “Gabriel Costea anunță noi contracte de finantare de aproape 1 milion euro!

  1. Felicitari Primarului Costea pentru decizia inovativa si investitiile aduse comunei Feleacu prin aceste contracte de finantare! Acestea dovedesc preocuparea si dedicarea domnului Costea pentru a aduce solutii noi si pragmatica comunei si de a servi interesele cetatenilor. O zi minunata tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *