feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

Vâlcele intră în mileniul al III-lea: Din noiembrie este gaz pe rețeaua de distribuție din Vâlcele

Vâlcele intră în mileniul al III-lea: Din noiembrie este gaz pe rețeaua de distribuție din Vâlcele, a anunțat primarul Gabriel Costea.

„De astăzi, avem gaz pe reteaua de distributie din localitatea Valcele. Este un moment asteptat parca de o vesnicie in aceasta localitate, care vine sa incunune toate eforturile facute in cadrul acestui proiect in ultimii 3-4 ani si inlatură definitiv ultimele obstacole apărute in finalizarea acestei retele. Din pacate, aceste obstacole au intarziat cu aproximativ o luna acest moment, respectiv cel in care gazul ajunge la primele gospodarii din Valcele.

Dar totul e bine cand se termina cu bine, iar de maine se incepe executia bransamentelor care au parcurs deja etapa birocratica.

Nu vreau sa inchei aceasta postare fara a multumi celor de la DelGaz Grid pentru ca au permis startul birocratic pentru executia bransamentelor inca din luna iunie (si nu de astazi, odata cu introducerea gazului in retea). Asadar am câștigat 3-4 luni foarte importante pentru comunitatea din Valcele.

Peste cateva zile o sa avem deja primii consumatori de gaz la Valcele.

Multumim si celor de la Transgaz, impreuna am reusit sa deblocam o situatie care putea aduce un blocaj care ar fi amanat momentul alimentarii cu gaz a retelei din Valcele.

Nu in ultimul rand multumesc locuitorilor din Valcele care au avut rabdare si incredere ca va veni si ziua de astazi, cand „blestemul” gazului la Valcele a fost indepartat definitiv si irevocabil” a anunțat Costea.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *