feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

S-au aprobat primele finantari pentru a demara lucrarea la reteaua de apa din satul Gheorghieni

Primarul din Feleacu, Gabriel Costea, a anunțat că s-au aprobat primele finantari pentru a demara lucrarea la reteaua de apa din satul Gheorghieni.

„In urma solicitarii depuse acum cateva saptamani la Guvernul Romaniei, de catre Primaria Feleacu, prin intermediul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, in sedinta de guvern din aceasta saptamana au fost alocati primii bani pentru lucrarea la reteaua de apa potabila din Gheorghieni. Suma alocata se ridica la 3 milioane lei.

Aceasta suma reprezinta doar o parte din suma necesara acestei lucrari, dar ne permite demararea procedurilor birocratice si totodata demararea lucrarilor la aceasta retea inca din aceasta toamna.

Astfel, incercam sa remediem cat mai repede deficientele aparute la reteaua de alimentare cu apa din Gheorghieni, deficiente produse de accidentul rutier din luna iulie. Prin acel accident s-au contaminat atat rezervoarele cat si reteaua de alimentare cu apa, existenta inca din anii ‘70 in localitatea Gheorghieni.

Tot prin aceasta postare va anunt ca, in zilele urmatoare se incheie licitatia pentru alimentarea cu apa a satelor Gheorghieni (limitele albastre din plansa) Valcele si Saradis desfasurata la Compania de Apa Somes si finantata prin Programul Operational de Infrastructura Mare.

Sper sa revin in scurt timp cu vesti bune si despre aceasta lucrare” a anunțat primarul din Feleacu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *