feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

Conducta de aducțiune din Feleacu va fi extinsă, la aceasta urmând a fi conectate noi rețele de distribuție

Compania de Apă ,,Someș” a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziția lucrărilor de extindere și reabilitare a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare din patru comune situate în Zona Metropolitană Cluj-Napoca: Apahida, Baciu, Feleacu și Florești.

Cu o valoare totală estimată la cca. 55.000.000 de lei, noua investiție este parte componentă a mega-proiectului european în valoare de 355,6 milioane de euro, finanțat prin intermediul POIM 2014-2020.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Dezvoltarea continuă a zonei aflate în imediata vecinătate a municipiului Cluj-Napoca impune extinderea și modernizarea infrastructurii edilitare. Cele 11 milioane de euro vor acoperi necesitățile populației rezidente, urmând ca, în viitor, în funcție de cerințe, să inițiem noi investiții prin care să extindem aria de acoperire”.

Durata de execuție a lucrărilor este de maxim 18 luni de la data semnării ordinului de începere a lucrărilor. Operatorii economici interesați pot să transmită ofertele până în data de 30 martie 2022, ora 15.00.

La Feleacu conducta de aducțiune va fi extinsă cu cca. 5,7 km, la aceasta urmând a fi conectate noi rețele de distribuție cu o lungime cumulată de 22,3 km. Investiția mai prevede și construirea a două noi stații de pompare, a unui rezervor și a unei stații de clorinare.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *