feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

A fost publicată, la primăria Feleacu, harta pentru zona cu denumirea toponimica „Dealu Mare”

Primarul din Feleacu a anunțat la final de an că a fost publicata, la primăria Feleacu, spre consultare, până la finalul lunii ianuarie, harta pentru zona cu denumirea toponimică „Dealu Mare”.

„Astazi a fost publicata, la Primaria Feleacu, spre consultare, pana la finalul lunii ianuarie, harta pentru zona cu denumirea toponimica “Dealu Mare” ( numerele topo de la 1609 la 1683).

Dupa finalizarea etapei de consultare publica ( in cazul numerelor topo la care nu sunt probleme de natura juridica) ne dorim sa iesim in teren și sa facem primele puneri in posesie, in luna februarie sau martie, in funcție de condițiile meteo.

Ii rugam pe toți cei care revendica numere topo, dintre cele menționate mai sus, sa ia legatura cu reprezentanții serviciului funciar din cadrul Primariei Feleacu pentru a vedea dacă sunt in evidentele noastre cu solicitări pe numerele topo respective. Fac aceasta precizare, deoarece in aproape 80% dintre dosarele depuse in baza Legii 247/2005 (dosare care au fost transferate de la municipiul Cluj-Napoca către comuna Feleacu, odata cu mutarea graniței administrative la finalul anului 2018 ) terenurile revendicate nu sunt identificate in baza numerelor topo, aspect care îngreunează mult procesul de retrocedare a terenurilor către persoanele in drept.

Doar cu sprijinul și colaborarea dumneavostra vom reusi sa facem dreptate si sa îndreptam umilințele trăite in ultimii 30 ani de noi felecanii” a anunțat Gabriel Costea, primarul din Feleacu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *