feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

Accident grav pe Calea Turzii înspre Feleac: Conform ISU, o persoană este ÎNCARCERATĂ!

UPDATE ISU CLUJ: „Intervenție pentru descarcerarea unui bărbat în urma unui accident rutier produs pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca

Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit pentru a salva un bărbat rămas încarcerat în urma ieșirii unui autoturism în afara părții carosabile.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 19.50, iar la fața locului au găsit un autoturism avariat și un bărbat conștient, dar confuz, care prezenta multiple traumatisme și era încarcerat în autoturismul concesionat pe marginea carosabilului.

Salvatorii au acționat imediat pentru stabilizarea autoturismului și tăierea elemetelor caroseriei care blocau accesul la victimă, iar apoi l-au extras cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite în urma accidentului.

Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”

Știre inițială: Un accident grav a avut loc în această seară, pe Calea Turzii înspre Feleac. Conform ISU, o persoană a rămas încarcerată.

„Sunt la fața locului două autospeciale și un echipaj SMURD, intervenția este în dinamică”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Din primele informații de la fața locului, în accident a fost implicată o singură mașină, conform polițiștilor.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *