feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

Primăria din Feleacu anunță faptul că începând de săptămâna viitoare se vor ridica câinii fără stăpân de pe raza comunei

Primăria din Feleacu anunță faptul că începând de săptămâna viitoare se vor ridica câinii fără stăpân de pe raza comunei.

„Câinii comunitari ridicați de pe străzi vor ajunge într-un adăpost, pentru hrănire, adăpare, curățenie, identificare. În funcție de starea animalului, i se vor face procedurile de deparazitare, vaccinare antirabică, sterilizare, realizarea carnetului de sănătate, microcipare și reabilitare fizică și psihică în vederea adopției.

Toate aceste costuri sunt suportate de către Primărie.

Acțiunile de ridicare se vor desfășura inopinant, iar pentru a nu ajunge în situația de a ridica câinii locuitorilor pe care suntem convinși ca-i iubesc foarte mult, îi rugăm să nu-i mai lase singuri pe străzi.

În cazul în care ajung la adăpost și câinii nesupravegheați dar care au stăpân, ei vor putea fi revendicați după achitarea tuturor costurilor aferente procedurilor mai sus menţionate și amenda de rigoare (vorbim de mii lei).

Pentru că iubim câinii, se vor face toate demersurile necesare ca aceștia să fie adoptati. Adopţia câinilor comunitari va fi gratuită.

Cel mai bun prieten al omului dintre necuvântătoare este câinele, să ne dăm interesul cuvenit pentru a nu ajunge în stituații critice. Prin implicare, împreună reușim să ajungem la un echilibru” au anunțat oficialii primăriei.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *