feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

Costea: „Am turnat primul strat de asfalt în Feleacu, în zona primărie-Sub Coman!” Ce alte asfaltări anunță primarul din Feleacu?

Gabriel Costea a anunțat duminică că a turnat primul strat de asfalt în Feleacu, în zona primărie-Sub Coman și a precizat că în perioada următoare se va trece la asfaltarea și a altor drumuri.

„Încheiem o săptămâna in care am turnat primul strat de asfalt in Feleacu, in zona Primarie-Sub Coman.

Pregatim drumurile pentru primul strat de asfalt in Feleacu – in zona Tau-Cireana și in Valcele la drumul care duce spre cimitirul din sat. Pe aceste drumuri dorim ca pana la finalul acestei luni sa avem turnat primul strat de asfalt.

Tot in aceasta toamna dorim sa demaram lucrarile și la drumul din prundarie, zona ”Pahumi-Pojarel”, precum și la DC 77 Pârtia de schi-Saradis.

Avem pregătiți inca 10 km de drumuri cu proiectare finalizată și obținută autorizatia de constructie, iar pentru aceste drumuri dorim sa obținem in aceasta toamna finantare prin programul Anghel Saligny. In poza cu nr. 1 sunt cei 7,5 km drum din Feleacu, iar in poza 2 sunt 2,5 km drum din Valcele și Saradis, drumuri pentru care vom depune proiectul pentru finantare.

De asemenea, in aceasta toamna o sa scoatem la licitatie 1 km drum in Gheorghieni (din mai multe zone), cu finantare asigurata din surse locale” a anunțat Gabriel Costea.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *