feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

Gabriel Costea: De luni începem să montăm stațiile de pompare la sistemul de canalizare

Primarul din Feleacu, Gabriel Costea, a anunțat că de luni începem să montăm stațiile de pompare la sistemul de canalizare.

„Acestea se monteaza la fiecare gospodarie care are acces direct la un drum public și o sa fie montate pe domeniul public. Acolo unde latimea drumului nu ne permite sa le montam pe domeniul public, pompele se monteaza pe domeniul privat.

Cu câteva zile înainte de montarea statiilor de pompare vom contacta locuitorii, de pe strazile respective, pentru a găsi impreuna cu firma care executa lucrarea cea mai buna pozitie pentru amplasarea lor.

In ultima perioada am accelerat și ritmul lucrarilor la sistemul de foraj dirijat, efectuând in acest moment lucrari de foraj atât in zona drumului judetean cât și in zona drumului national.

O sa revin cu mai multe postari privind acest subiect, in cadrul carora doresc sa prezint cât mai clar acest sistem de canalizare, unul dintre cele mai moderne din România, precum și alte informatii ce privesc lucrarile la proiectul de canalizare” a anuntat Gabriel Costea.

Loading

1 thought on “Gabriel Costea: De luni începem să montăm stațiile de pompare la sistemul de canalizare

  1. De ce sustineti ca se introduce canalizarea la fiecare gospodarie care are acces la drum.Am fost la primarie si nu s-a aprobat,deci ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *