feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

Anunț important al primarului Gabriel Costea despre taxe si impozite

Primarul Gabriel Costea a anunțat astăzi când și cum se vor plăti taxele și impozitele în 2021.

„Incepand cu data de 6 ianuarie 2021 impozitele aferente anului 2021 pot fi platite de către persoanele fizice. Urmeaza sa anunțam data de la care persoanele juridice vor putea si ele sa plateasca impozitele.

Persoanele care achita impozitul pana in data de 31.03.2021 beneficiază de o bonificatie de 10% din valoarea impozitului.

Pastram obiceiul din anii trecuți și începând cu data de 12.01.2021 si pana in 31.03.2021, in fiecare zi de marți detașăm un casier in localitatea Gheorghieni (la sediul nostru) pentru plata impozitului (doar numerar), iar începând cu 14.01.2021 pana in 31.03.2021, in fiecare zi de joi detașăm un casier in localitatea Valcele (la sediul fostului CAP) pt plata impozitului (doar numerar).

La sediul Primariei din localitatea Feleacu plata impozitului se poate face numerar sau cu cardul. Insa avand in vedere situația actuala, va sugeram plata online a impozitelor prin folosirea platformei ghiseul. ro.

Referitor la partea financiară, vreau sa va anunț ca astazi avem pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Feleacu închiderea exercițiului financiar pentru anul 2020. Chiar daca, in ultima perioada se vorbește din ce in ce mai mult de grave probleme financiare la anumite primarii din tara, vreau sa va anunt ca la nivelul Primariei Feleacu avem parte de stabilitate financiară, existând in conturile primariei, la finalul anului 2020, aproximativ 4,3 milioane lei (mai mult de jumătate fiind avansul pentru proiectul de asfaltări drumuri prin fonduri europene).

De asemenea Primaria Feleacu nu are datorii la data de 31.12.2020” a anunțat Gabriel Costea.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *