feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

Trif Ionut Razvan: Îmi voi dona lunar indemnizația de consilier unor cauze nobile din Feleacu

Trif Ionut Razvan, reprezentantul USR PLUS în Consiliul Local Feleacu, a făcut recent un anunț inedit în politica clujeană: își va dona lunar indemnizația unor cauze nobile din comunitate care au nevoie de susținere finaciară.

„Ironia face ca, în ziua în care am anunțat că încă nu am avut nici o ședință de consiliu local să fiu contactat de către primărie pentru a ridica indemnizația de consilier local.

Suma … 133 RON, cel mai probabil o excepție pentru că vorbim de câteva zile din luna octombrie în care activăm ca și consilieri.

Nu vreau să intru în polemici legate de oportunitatea acestei plăți ci vreau să fac un anunț public, care am evitat să il fac in campanie pentru a nu fi acuzat de populism.

Având în vedere faptul că implicarea mea în politică/administrație nu are nici un interes legat de componenta financiară, îmi voi dona lunar indemnizația unor cauze nobile din comunitate care au nevoie de susținere finaciară.

Vă rog să ma contactați pentru orice actiune legată de curațenie, igienizare, mici amenajări, etc cu impact în comunitate si care au nevoie și de sprijin financiar (prefer cauze care ajută comunitatea și nu cazuri sociale).
Am deja un prim proiect, unde cel puțin pentru 6 luni, 200 RON din cotizație ii voi redirecționa unui inimos grup din sat Gheorghieni care lunar editează un mic ziar local. Restul va fi distribuit in funcție de proiectele care le primesc.

Exceptie va face chiar această primă lună și pentru că suma este mica, dar pentru ca vreau să o redirecționez ca și donație catre USRPLUS pentru campania electorală. Sunt convins că cel mai mare impact pozitiv pentru noi toti ar fi o prezență consistentă in parlament a aliantei USRPLUS și o eventuală intrare la guvernare” a anunțat consilierul local, Trif Ionut Razvan.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *