feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

PSD Cluj în derivă totală! Social-democrații rămân fără candidații în Feleacu: Nu au strâns 50 de semnături de susținere!

Controversatul președinte interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, se confruntă mai nou cu încă o problemă în filială, aflată în degringoladă totală: rușinea lumii, chiar în localitatea în care locuiește Cordoș, social-democrați clujeni rămân fără candidați în Feleacu, atât la primărie cât și la CONSILIUL LOCAL, o situație hilară pentru PSD Cluj…

Recent, Tribunalul Cluj a respins definitiv contestația PSD Cluj împotriva hotărârii Biroului Electoral de Circumscripție de respingere a listei de candidați pentru Consiliul Local al comunei Feleacu.

Tribunalul Cluj a decis în 23 august: „Respinge apelul declarat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeana Cluj, cu sediul in Cluj-Napoca, B-dul Eroilor, nr. 2, jud. Cluj, in contradictoriu cu Biroul Electoral de Circumscripție nr. 36 Feleacu, cu sediul in Feleacu, nr. 131, jud. Cluj, impotriva Sentintei civile nr. 4167/21.08.2020, pronuntata de Judecatoria Cluj-Napoca, in dosarul nr. 15261/211/2020, pe care o mentine in intregime. Definitiva”.

De ce s-a ajuns la această situație? SOCIAL DEMOCRAȚII NU AU STRÂNS 50 DE SEMNĂTURI VALIDE de SUSȚINĂTORI!

„Circumscripţie nr. 36 Feleacu, în condiţiile în care nu are domiciliul sau reşedinţa în circumscripţia electorală Feleacu, nefiind respectate prevederile art. 51 alin. (3) din Legea nr. 115/2015.

Raportat la această situaţie, numita Rus Ioana nu va putea fi avută în vedere ca susţinător pe lista depusă de Partidul Social Democrat, pentru alegerea Consiliului Local Feleacu, judeţul Cluj.

Prin înlăturarea numitei Rus Ioana (poziţia 5 din lista de susţinători), se constată că lista cuprinde un număr de 49 de susţinători, fiind sub limita minimă de 50, prevăzută de lege (art. 49 alin. (2) din Legea nr. 115/2015, aşa cum a fost modificat prin art. 3 din Legea nr. 84/2020)

Pe cale de consecinţă, se constată că, lista de susţinători anexată de Partidul Social Democrat listei de candidaţi pentru alegerea Consiliului Local Feleacu, judeţul Cluj, nu îndeplineşte condiţiile prevăzute de lege.

Având în vedere cele de mai sus, constatand că nu au fost respectate toate condiţiile prevăzute de art. 45 – 56 din Legea nr. 115/2015, lista de susţinători fiind o condiţie cumulativă alături de lista de candidaţi pentru alegerea Consiliului Local Feleacu, judeţul Cluj, în temeiul art. 52 din Legea nr. 115/2015, Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 36 Feleacu” astfel prezintă judecătorul, hotărârea.

Vă reamintim, primarul din Feleacu, Gabriel Costea, a părăsit cu toată echipa sa PSD Cluj, după ce vechea echipă de conducere deputații Horia Nasra – Cornel Itu și Remus Lăpușan (care l-au adus de la PNL și i-au susținut proiectele) a fost înlăturată de Viorica Dăncilă prin Liviu Alexa.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *