feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

Costea: „Am dat startul la executia a 7 km drum-finantare fonduri europene!”

Primarul din Feleacu, Gabriel Costea, a declarat ca s-a dat startul la executia a 7 km drum-finantare fonduri europene.

In data de 15.07.2020, am semnat contractul pentru executia celor 7 km drum, finanțați pe fonduri europene, iar in data de 13.08.2020, am primit de la AFIR avizul final pentru a putea da startul lucrarilor de asfaltare.

Avand aceste documente, in cursul zilei de ieri am predat amplasamentul executantilor și am dat ordinul de incepere a lucrarilor de asfaltare a acestor drumuri.

Atat constructorul cat si reprezentantii primariei, vor lua permanent legatura cu locuitorii de pe strazile pe care urmeaza sa se execute lucrari de asfaltare, astfel vom incerca ca disconfortul creat in timpul lucrarilor sa fie cât mai mic.

Pentru acest an, in Feleacu, planurile sunt de a executa 4 km drum, pana la primul strat de asfalt.

Demararea acestui proiect a intarziat din cauza faptului ca, a fost nevoie de mai multe licitatii pentru desemnarea unui câștigător.

In final, mai vreau sa mentionez ca, față de majoritatea localităților, care au depus și obținut finantare pentru aceste proiecte, pe masura 7.2, in luna mai 2016, noi am obținut finantare in extrasesiunea din 2017, când au fost finanțate doar 50 proiecte pe zona montana. Pentru comuna noastra, factorul decisiv, pentru obținerea finantarii si a unui punctaj bun, au fost drumurile alese in proiect pentru a fi asfaltate” a declarat Costea.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *