feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

Gabriel Costea nu va mai candida din partea PSD! Merge cu PNL sau INDEPENDENT!

În ultimele zile, deputatul USR Ionut Mosteanu a anunțat că peste 30 de primari social democrati s-au transferat la PNL, edilul din Feleacu, Gabriel Costea fiind trecut la rându-i pe această listă.

„Doar in ultimele zile, peste 30 primari PSD s-au transferat la PNL. Se adauga altor zeci de traseisti – primari si viceprimari PSD transferati deja. La Pitesti, viceprimarul PSD este candidatul PNL. La Iasi, PSDistul Chirica. Prin toti acesti primari, pesedismul supravietuieste”, a scris Moșteanu pe Facebook.

Moșteanu a mai adăugat și o listă de 55 de primari „traseiști”, conform informațiilor aparute în presă, printre aceștia regăsindu-se și Costea.

Sursele feleacu.ro confirmă plecarea acestuia din PSD după ce Remus Lăpușan a plecat la Pro România (cel care l-a adus de la PNL în 2016) iar deputații Horia Nasra și Cornel Itu sunt într-o opoziție internă în partid.

În acest moment moment, cea mai probabilă soluție pentru Costea este o candidatură pe lista PNL sau poate alege calea unei candidaturi independente.

Viceprimarul Mascaș va rămâne în echipa Costea.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *