feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

Pop Daniel-Adrian candidatul PMP la Primăria Feleacu

Partidul Mișcarea Populară se înscrie în lupta pentru Primăria Feleacu alături de Pop Daniel-Adrian. Candidatul PMP aduce un program complet cu obiective clare pentru dezvoltarea comunei Feleacu.

Domnul Pop Daniel-Adrian propune o administrație locală orientată către interesele cetățeanului prin asigurarea unor servicii eficiente și implementarea de noi instrumente de comunicare. Totodată, cetățenii vor avea acces la procesul decizional și modul în care sunt cheltuiți banii publici.

Candidatul PMP consideră că e nevoie de elaborarea unui nou Plan Urbanistic General care să gestioneze construcțiile neregulamentare și să ofere posibilitate dezvoltării armonioase a comunei. O inițiativă importantă pentru candidatura domnului Pop Daniel-Adrian este reluarea demersurilor în vederea retrocedării terenurilor din Livada Palocsay și încheierea procesului de punere în posesie și cadastrare a comunei Feleacu. De asemenea, se va derula un proiect de sistematizare a comunei adică atribuirea de denumiri străzilor și renumerotarea proprietăților.

Comuna Feleacu este o zonă căutată de mulți investitori, de aceea candidatul PMP, Pop Daniel-Adrian dorește să creeze un mediu de afaceri roditor pentru comună prin sprijinirea antreprenorilor care creează locuri de muncă și asigură creșterea veniturilor la bugetul local.

Proiectele de infrastructură care se află deja în derulare vor fi urgentate pentru a se finaliza și a lăsa loc de altele noi. Primăria va porni demersurile pentru achiziționarea de utilaje pentru autogospodărire precum un buldoexcavator și utilaje de transport pentru întreținerea domeniului public și intervenție în situații de urgență.

Domnul Pop Daniel-Adrian, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Feleacu își propune și implementarea unui sistem video pentru creșterea siguranței cetățenilor, descurajarea cazurilor de infracționalitate și depozitoarea necorespunzătoare a deșeurilor.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *