feleacu.ro

Ştiri şi informaţii din Feleacu

S-a turnat primul strat de asfalt pe drumurile din satul Feleacu!

Primarul din Feleacu a anunțat astăzi că saptamana aceasta a turnat primul strat de asfalt pe drumurile din satul Feleacu – zona Mantova și Valea Mănăstirii și satul Gheorghieni – zona Tuka.

„Acum, când începe sa se vorbească de anumite masuri de relaxare privind situatia creata de pandemia Covid-19, va pot spune ca, in comuna noastra situația privind acest virus este stabilă. Va anunț ca o sa încep sa postez despre proiectele de investiții din comuna noastra, majoritatea dintre ele avansând mult in ultimele 2 luni, mai ales din punct de vedere birocratic.

Avem si un proiect la care am executat lucrari, proiect desfășurat prin finantare locala, respectiv asfaltarea catorva drumuri. Astfel, saptamana aceasta am turnat primul strat de asfalt pe drumurile din satul Feleacu – zona Mantova și Valea Mănăstirii și satul Gheorghieni – zona Tuka. Aceste drumuri fac parte dintr-un lot comun, cu celelalte drumuri, din satul Valcele – zona Parauani si din satul Gheorghieni – drumul spre Capela si Vere, pe care am turnat, in toamna, primul strat de asfalt.

Pe toate drumurile amintite in aceasta postare, o sa intram săptămâna viitoare cu echipe, pentru executia rigolelor, podețelor, acceselor betonate, urmând ca după executia acestor lucrari sa fie turnat și stratul 2 de asfalt, uzura.

La final vreau sa mai mentionez ca, pe drumurile din satul Valcele se va intra cu aceste lucrari undeva in luna iunie, după introducerea pe ele a conductei de gaz.

Intr-o alta postare o sa va informez și despre stadiul altor proiecte de asfaltări pe care dorim sa le executam in acest an” a anunțat Costea.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *